Γιαννατσής ΙωάννηςΑναπληρωτής Καθηγητής
Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Erasmus

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Διεύθυνση: Κτ. Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας,
  Δεληγιώργη 107,
  Πειραιάς, 185 34
  γραφείο 303, 3ος όροφος
  Τηλέφωνο: 210 414-2151
  E-mail: ggian(-at-)unipi(-dot-)gr
  Ώρες Γραφείου: Κατόπιν συνεννόησης

  ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

  Προηγμένες Τεχνολογίες Κατασκευής Προϊόντων με έμφαση στις Τεχνολογίες Προσθετικής Κατασκευής

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  Ο Δρ. Ιωάννης Γιαννατσής είναι πτυχιούχος του Τμ. Τεχνολογίας και Συστημάτων Παραγωγής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, όπου και ολοκλήρωσε τις διδακτορικές του σπουδές στο πεδίο των Προηγμένων Τεχνολογιών Παραγωγής και της Προσθετικής Κατασκευής.

  ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  Ο Δρ. Ιωάννης Γιαννατσής έχει διατελέσει ερευνητής και διδάσκων με σύμβαση στο Τμ. Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας, όπου και εκλέχθηκε Λέκτορας το 2008. Έχει δημοσιεύσει σε έγκριτα διεθνή περιοδικά και παρουσιάσει σε διεθνή συνέδρια περισσότερες από 30 εργασίες στις περιοχές των Προηγμένων Τεχνολογιών Παραγωγής, της Προσθετικής Κατασκευής και των εφαρμογών της στο Σχεδιασμό και στην Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων, καθώς και της Εργονομίας.

  ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

  Τεχνολογίες Προσθετικής Κατασκευής (Additive Manufacturing) και Τριδιάστατης Εκτύπωσης (3D Printing), Σχεδιασμός, Κατασκευή και Μελέτη προϊόντων με Η/Υ (CAD/CAM/CAE), Μετα-ευρετικές Τεχνικές Βελτιστοποίησης (Meta-heuristic Optimization Techniques), Συστήματα Ολοκληρωμένης Παραγωγής με Η/Υ (Computer Integrated Manufacturing-CIM), Ψηφιακή Μοντελοποίηση/Πρωτοτυποποίηση (Virtual Modeling/Prototyping)

  Ξεκινήστε να γράφετε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε