Εκδήλωση καλωσορίσματος πρωτοετών φοιτητών 2023-24

 στην κατηγορία Δραστηριότητες

Στις 13/10/2023 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση καλωσορίσματος των πρωτοετών φοιτητών/τριών του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24 [σύνδεσμος]. Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής, χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Καθ. Μ. Σφακιανάκης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας, Καθ. Α. Παντουβάκης και ο Πρόεδρος του Τμήματος, Καθ. Δ. Εμίρης.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παρουσίαση του Τμήματος [σύνδεσμος] και των Μελών ΔΕΠ, του Προγράμματος Σπουδών [σύνδεσμος]  και της οργάνωσής του, του ιστότοπου του Τμήματος και του λογισμικού που παρέχεται δωρεάν στους/στις φοιτητές/τριες. Ειδική μνεία έγινε για το Πρόγραμμα Erasmus αλλά και την Πρακτική Άσκηση [σύνδεσμος]. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με χρήσιμες αρχές και συμβουλές ακαδημαϊκής συμπεριφοράς και λειτουργίας [σύνδεσμος].

Στη συνέχεια, ακολούθησαν παρουσιάσεις για χρήσιμες υπηρεσίες που παρέχονται από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς μέσω της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου [σύνδεσμος], του Γραφείου Διασύνδεσης και του Συμβούλου Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας [σύνδεσμος], του Συμβουλευτικού Κέντρου του Πανεπιστημίου [σύνδεσμος], της Φοιτητικής Μέριμνας και του Γραφείου Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου. Στα πλαίσια αυτά, ο φοιτητικός σύλλογος ESTIEM LG Piraeus, που αποτελείται από φοιτητές/τριες του Τμήματός μας, παρουσίασε συνοπτικά τη δράση του [σύνδεσμος].

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με testimonials φοιτητών/τριών και αποφοίτων του Τμήματός μας καθώς και με μια ιστορία που καταδεικνύει το πως το Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματός μας καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες των Βιομηχανικών Επιχειρήσεων (για την ιστορία αυτή, μπορείτε να δείτε τα ακόλουθα αρχεία: [σύνδεσμος] και [σύνδεσμος])

Ξεκινήστε να γράφετε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε