Ραχανιώτης ΝικόλαοςΑναπληρωτής Καθηγητής

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Διεύθυνση: Κτ. Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας,
  Δεληγιώργη 107,
  Πειραιάς, 185 34
  γραφείο 403, 4ος όροφος
  Τηλέφωνο: 210 414-2148
  E-mail: nraxan(-at-)unipi(-dot-)gr
  Ώρες Γραφείου: Παρασκευή 12:00-14:00

  ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

  Διαχείριση Αλυσίδας Εφοδιασμού

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  Ο Δρ. Ραχανιώτης αποφοίτησε από το Τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στη Στατιστική και την Επιχειρησιακή Έρευνα, Διδακτορικό από το Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς στην Επιχειρησιακή Έρευνα και Μετα-Διδακτορικό Δίπλωμα από το Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς στην Επιχειρησιακή Έρευνα.

  ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  O Δρ. Νικόλαος Π. Ραχανιώτης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει εργαστεί ως μέλος Σ.Ε.Π. στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ως λέκτορας σύμφωνα με το Π.Δ. 407 στο Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ως συνεργάτης στο Τμήμα Πολιτικής επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ως Επίκουρος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Zayed, στο Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα καθώς και στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.  Έχει επίσης εργαστεί ως Επισκέπτης Ερευνητής στο INSEAD στο Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας στο Fontainebleau στη Γαλλία και ως Ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Otto von Guericke στο Magdeburg της Γερμανίας, στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

  ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

  Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του Δρ. Ραχανιώτη εστιάζονται στους τομείς της μαθηματικής μοντελοποίησης πολύπλοκων συστημάτων, του προγραμματισμού με εξαρτώμενες από το χρόνο παραμέτρους, της ανθρωπιστικής εφοδιαστικής αλυσίδας, των συστημάτων υποστήριξης αποφάσεων, του προγραμματισμού παραγωγής και των συστημάτων ελέγχου και της δρομολόγησης και του προγραμματισμού πλοίων εφοδιασμού με καύσιμα.

  Ξεκινήστε να γράφετε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε