Παρουσίαση του Δρ. Δ. Βασιλάκη, Planning & Analysis Supervisor στη Thenamaris Ships Management, για την υλοποίηση έργων ψηφιακού μετασχηματισμού στη ναυτιλία

 στην κατηγορία Δραστηριότητες

Στο πλαίσιο του μαθήματος “Διοίκηση Έργων στην Πράξη”, Γ’ Εξαμήνου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία με ειδίκευση την Διοίκηση Έργων, την Τετάρτη 10/1/2024 πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του κ. Δημήτρη Βασιλάκη, Planning & Analysis Supervisor στην Thenamaris Ships Management. Στο μάθημα συμμετείχαν και φοιτητές του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών.

Ο κ. Βασιλάκης μίλησε για το γενικότερο πλαίσιο λειτουργίας των ναυτιλιακών επιχειρήσεων και τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει ένα Τμήμα Θαλάσσιου Προσωπικού (Τμήμα Πληρωμάτων). Επιπλέον, παρουσίασε πως η Thenamaris υλοποίησε ένα έργο ψηφιακού μετασχηματισμού στο Τμήμα Πληρωμάτων, την ενσωμάτωση στο αντίστοιχο πληροφοριακό σύστημα έξυπνων υπολογιστικών τεχνικών για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας της, τον τρόπο με τον οποίο υποστήριξαν την καλύτερη αφομοίωση και υιοθέτηση του νέου τρόπου λειτουργίας από τους ναυτικούς καθώς και τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν, ειδικότερα σε ό,τι αφορά την διοίκηση της αλλαγής (management of change).

Ξεκινήστε να γράφετε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε