Παρουσίαση του Τμήματος σε μαθητές/τριες Β’ και Γ’ Λυκείου

 στην κατηγορία Δραστηριότητες

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας να επικοινωνήσει με μαθητές/τριες Λυκείου, ώστε να υποστηρίξει τον επαγγελματικό προσανατολισμό τους και να τους παρουσιάσει το σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών και τις εξαιρετικές προοπτικές που ανοίγονται με τις σπουδές στο ΒΔΤ στους τομείς της Βιομηχανίας του Μέλλοντος, οργανώθηκαν παρουσιάσεις σε Λύκεια του Πειραιά, της Αθήνας, του Αλίμου, της Δάφνης και του Χολαργού.

Συγκεκριμένα, ο Επίκ. Καθηγητής Παύλος Ειρηνάκης επισκέφθηκε το Ζάννειο Πρότυπο Λύκειο Πειραιά και το ΓΕΛ Καλλίπολης, όπου μίλησε με μαθητές Β’ και Γ’ Λυκείου.

Αντιστοίχως, σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, παρουσίασε σε μαθητές Γ’ Λυκείου που επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο μας από το ΕΠΑΛ Αλίμου, το 43ο ΓΕΛ Αθήνας, το 2ο ΓΕΛ Δάφνης και το 1ο ΓΕΛ Χολαργού.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε και για την ύπαρξη του Γραφείου Διασύνδεσης που συνδέει ουσιαστικά το Πανεπιστήμιο με την αγοράς εργασίας μέσω της συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, τη δυνατότητα συμμετοχής στα προγράμματα Πρακτικής Άσκησης αλλά και Erasmus+, για τον εμπλουτισμό της φοιτητικής τους εμπειρίας, καθώς και τις δράσεις εξωστρέφειας του Τμήματος όπως τις ομιλίες από στελέχη της αγοράς και το επικείμενο 1ο φοιτητικό συνέδριο Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας.

Ξεκινήστε να γράφετε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε