Διαδικτυακή ημερίδα “ΒΔΤ Σήμερα” – Πρωτοβουλία του φοιτητικού οργανισμού ESTIEM LG Piraeus

 στην κατηγορία Δραστηριότητες

Περισσότεροι από 90 φοιτητές και απόφοιτοι του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας έδωσαν το παρών στην διαδικτυακή ημερίδα “ΒΔΤ Σήμερα”, πρωτοβουλία του φοιτητικού οργανισμού ESTIEM LG Piraeus, το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021.

Οι παρευρισκόμενοι εισήχθησαν στο πλαίσιο της αλυσίδας εφοδιασμού εν καιρώ πανδημίας και γνώρισαν τις πολυάριθμες δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης που παρέχει το Τμήμα. Επιπλέον, τους δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν με επιτυχημένους απόφοιτους και να επιλύσουν τις απορίες τους σχετικά με την καριέρα μετά το Πανεπιστήμιο.

Ως ESTIEM LG Piraeus θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους καθηγητές μας, Παύλο Ειρηνάκη και Νικόλαο Ραχανιώτη, για τις ομιλίες που πραγματοποίησαν και την συμβολή τους στην ημερίδα μας.

Αναλογιζόμενοι την σημαντικότητα τέτοιων δράσεων για την ακαδημαϊκή, αλλα και επαγγελματική εξέλιξη των φοιτητών μας, προγραμματίζουμε την διοργάνωση ποικίλων ανάλογων σεμιναρίων και δράσεων στο κοντινό μέλλον. Μείνετε συντονισμένοι!

–Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλη του οργανισμού, απολαμβάνοντας αντίστοιχες δράσεις και σε διεθνές αλλά και πανευρωπαϊκό επίπεδο, όπως μας αποστείλετε email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο estiemlgpiraeus@gmail.com.

Ξεκινήστε να γράφετε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε