Συνέδριο “Next Generation Project Management” του IPMA Greece υπό την αιγίδα του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας

 στην κατηγορία Δραστηριότητες

Στις 30/10/23 οργανώθηκε από το Ελληνικό Παράρτημα του International Project Management Association (IPMA Greece), συνέδριο με θέμα “Next Generation Project Management”. Το συνέδριο φιλοξενήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και διεξήχθη υπό την αιγίδα του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας. Στα πλαίσια του συνεδρίου, χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Καθ. Μ. Σφακιανάκης, το μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Διευθυντής του ΠΜΣ στη «Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία», Καθ. Γ. Χονδροκούκης, και ο Πρόεδρος του Τμήματος, Καθ. Δ. Εμίρης.

Οι παρευρισκόμενοι/ες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις στα ακόλουθα θέματα:

  • AI – Technological Innovations and Project Management
  • Sustainability and Project Management
  • People and Project Management

Το αντικείμενο της Διοίκησης Έργων (Project Management) είναι εξαιρετικά σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία και επιχειρηματικότητα και διδάσκεται στο Τμήμα μας τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Οι φοιτητές/τριες του Τμήματος είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν το συνέδριο αυτό καθώς και να συμμετάσχουν σε πάνελ συζήτησης για τις επαγγελματικές ευκαιρίες στο Project Management.

Ξεκινήστε να γράφετε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε