Παρουσίαση του Προέδρου του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, Βασίλη Ζεϊμπέκη, με θέμα «O κλάδος των logistics στην Ελλάδα: Αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης και των τάσεων της αγοράς»

 στην κατηγορία Δραστηριότητες

Στις 13 Ιανουαρίου 2023, το Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία διοργάνωσαν παρουσίαση του κ. Βασίλη Ζεϊμπέκη, Επίκουρου Καθηγητή στο Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας & Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Προέδρου του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Logistics. Η παρουσίαση διενεργήθηκε στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και την παρακολούθησαν πλήθος προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών καθώς και απόφοιτοι του Τμήματος.

Η παρουσίαση είχε θέμα «O κλάδος των logistics στην Ελλάδα: Αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης και των τάσεων της αγοράς». Ο κ. Ζεϊμπέκης αναφέρθηκε εκτενώς στην τρέχουσα κατάσταση στον χώρο των logistics στην Ελλάδα, στη δυναμική αλλά και στις αδυναμίες σε επίπεδο υποδομών και οργανωσιακών δομών, στις ελλείψεις σε εξειδικευμένα στελέχη και στις δεξιότητες που απαιτούνται, ενώ ανέδειξε τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που υπάρχουν στον χώρο για τα επόμενα χρόνια.

Ξεκινήστε να γράφετε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε