Παρουσίαση των προγραμμάτων απασχόλησης της Εθνικής Τράπεζας μέσω MS Teams (Τετάρτη 17/4, 14.00-16.00)

 στην κατηγορία Φοιτητικά Νέα

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 20242:00-4:00 μμ, το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς θα υποδεχθεί εκπροσώπους ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, σε συνάντηση μέσω MS Teams. Στη συνάντηση αυτή προσκαλούνται και οι φοιτητές/τριες του Τμήματός μας.

Στόχος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ είναι ένα εργασιακό περιβάλλον που ευνοεί τη συνεργασία, την αποτελεσματικότητα και την προσωπική ανάπτυξη. Το μέλλον βρίσκεται στα χέρια όσων θέλουν να δημιουργήσουν και να προσφέρουν. Γι’ αυτό η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ τους στηρίζει, προσφέροντας θέσεις πρακτικής άσκησης και εξειδικευμένα προγράμματα που δίνουν ευκαιρίες σε αποφοίτους να ξεκινήσουν δυναμικά την καριέρα τους στην αγορά εργασίας.

Μέσα από όλες τις ευκαιρίες η τράπεζα θέλει να προσφέρει στους νέους τη δυνατότητα να μπορούν να μπουν στις ομάδες της, να εμπλακούν σε έργα, να αποκτήσουν τεχνική κατάρτιση, γνώσεις, εμπειρία σε συνθήκες εργασιακής καθημερινότητας που θα τους δώσουν σημαντικά εφόδια και εμπειρίες στην επαγγελματική τους πορεία.

Τίτλος της παρουσίασης:

«National Bank of Greece  |  Together we create future!»

Ομιλητές:

Έφη Γριζά, Βοηθός Γενική Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών

Μαριάνθη Αβραμίδου, Talent Acquisition Professional

Στη συνάντηση θα παραστεί και ο κος Μάριος Ευριπίδου, εκπρόσωπος του ACCA και θα αναλύσει τα οφέλη της διεθνούς πιστοποίησης.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή εδώ:  https://forms.gle/Yua9mRD8eNJZbfAHA

Ξεκινήστε να γράφετε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε