Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Διαδικτυακή Εκδήλωση – 15 Απριλίου 2021 – Δωρεάν συμμετοχή)

 στην κατηγορία Νέα

Το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος, με αφορμή την Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας 2021, προσκαλεί την κοινότητα και τους φίλους της Εφοδιαστικής σε μία on-line εκδήλωση αφιερωμένη στους επαγγελματίες της εφοδιαστικής, την Πέμπτη 15 Απριλίου, μεταξύ 17:00-20:00.

Τι είναι η Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας; Η Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας καθιερώθηκε από τον γερμανικό  οργανισμό logistics BVL International ως ημέρα προώθησης των logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας μέσω της διοργάνωσης εκδηλώσεων, ομιλιών, παρουσιάσεων και ξεναγήσεων σε επαγγελματικούς χώρους. Οι εταιρείες και οι οργανισμοί ανοίγουν τις πύλες τους δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να ενημερωθεί για τον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας και να πληροφορηθεί για την μεγάλη ποικιλία των δραστηριοτήτων που υπάγονται στα logistics. Η Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας γιορτάστηκε για πρώτη φορά την 16η Απριλίου του 2008 στη Γερμανία και Αυστρία και έκτοτε έχει καθιερωθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες με motto το “Logistics paves the way”. Το ILME ως μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Logistics (European Logistics Association – ELA) τιμά την ημέρα αυτή ανελλιπώς από το 2015. 

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη τόσο στα νέα ταλέντα και στους μελλοντικούς επαγγελματίες του κλάδου (α’ μέρος), όσο και στην εξέλιξη και προβολή των στελεχών του κλάδου (β’ μέρος).  Στο Α’ μέρος συμμετέχουν Καθηγητές Πανεπιστημίων συνοδευόμενοι από φοιτητές και διακεκριμένα στελέχη. Το Β’ μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει συζήτηση σε panel με τα στελέχη της αγοράς που έλαβαν την Πιστοποίηση ELA στον Α’ κύκλο εξετάσεων του 2021 καθώς και με τους βραβευθέντες από το ILME με τα Ελληνικά Βραβεία Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» 2021.

Εγγραφή

Ξεκινήστε να γράφετε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε