1ο ΒΔΤ Student Conference: Καινοτομία και Βιωσιμότητα στη Βιομηχανία του Μέλλοντος – Τετάρτη 10/4/2024, 10:00-16:00

 στην κατηγορία Νέα, Φοιτητικά Νέα

1ο Φοιτητικό Συνέδριο ΒΔΤ

Καινοτομία και Βιωσιμότητα στη Βιομηχανία του Μέλλοντος

10.04.2024 | Πορτοκαλί Αμφιθέατρο, Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Το Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς διοργανώνει το πρώτο Φοιτητικό Συνέδριο με θέμα: «Καινοτομία και Βιωσιμότητα στη Βιομηχανία του Μέλλοντος». Σκοπός του συνεδρίου είναι να αποτελέσει σημείο συνάντησης και φόρουμ ανταλλαγής και ανάπτυξης ιδεών μεταξύ της φοιτητικής κοινότητας και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού, κοινωνικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου 2024 και ώρες 10:00 με 16:00 στο Πορτοκαλί Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς. θα περιλαμβάνει μία σειρά από ομιλίες, πάνελ συζήτησης με τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών από ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων και παρουσιάσεις φοιτητικών εργασιών.

Το συνέδριο θα δώσει τη δυνατότητα σε φοιτητές και αποφοίτους προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών των Πανεπιστημίων να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο σύγχρονο βιομηχανικό περιβάλλον, να γνωρίσουν και να συζητήσουν με ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και να αποκτήσουν πολύτιμες βιωματικές εμπειρίες συμμετέχοντας σε διαδραστικά πάνελ, ομιλίες και εργαστήρια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο: ΒΔΤ Student Conference.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ

Ξεκινήστε να γράφετε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε