Αξιολόγηση μαθημάτων

 στην κατηγορία Φοιτητικά Νέα

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να προβείτε στην αξιολόγηση των μαθημάτων μέχρι 12 Ιανουαρίου 2024. Η αξιολόγηση είναι ανώνυμη.

Η είσοδος στην εφαρμογή της αξιολόγησης γίνεται μέσα από την δικτυακή πύλη sis portal επιλέγοντας το μενού Αξιολόγηση (κάτω αριστερά), μεταφέρεστε στο πληροφοριακό σύστημα της ΜΟΔΙΠ (Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας) του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Οδηγίες εδώ: modip_student_manual.

Οι αξιολογήσεις των μαθημάτων συγκεντρώνουν πολύτιμες πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν τους διδάσκοντες να βελτιώσουν τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του μαθήματος. Για τον λόγο αυτό, όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός συμμετοχής, τόσο πιο χρήσιμα και ουσιαστικά είναι τα αποτελέσματα.

Σας επισημαίνουμε ότι:

  1. Το ερωτηματολόγιο-πρότυπο της ΕΘΑΑΕ (Νέο ερωτηματολόγιο αξιολόγησης μαθήματος), το οποίο καλείστε να συμπληρώσετε, μπορείτε να το δείτε πριν προβείτε στην αξιολόγηση
  2. Δικαίωμα συμμετοχής έχετε μόνο στα ερωτηματολόγια των μαθημάτων τα οποία έχετε δηλώσει
  3. Η αξιολόγηση κάθε μαθήματος γίνεται μόνο μια φορά. Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε 2η φορά το ίδιο μάθημα
  4. Προκειμένου να καταγραφούν οι απαντήσεις σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πατήσει την καταχώρηση της αξιολόγησής σας
  5. Οι καθηγητές έχουν πρόσβαση στα αποτελέσματα των μαθημάτων τους και μέσους όρους τμήματος μόνο όταν ολοκληρωθεί η αποστολή της βαθμολογίας στη γραμματεία, στο τέλος της εξεταστικής.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας ευχόμαστε Καλές γιορτές και Χρόνια πολλά!

Ξεκινήστε να γράφετε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε