1ο Φοιτητικό Συνέδριο ΒΔΤ

 στην κατηγορία Δραστηριότητες

To 1ο Φοιτητικό Συνέδριο του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας (ΒΔΤ Student Conference) ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία! Στις 10 Απριλίου το Πανεπιστήμιο Πειραιώς γέμισε με την ενέργεια και το ταλέντο φοιτητών που παρακολούθησαν διαδραστικά πάνελ εταιρειών και αποφοίτων, παρουσιάσεις πτυχιακών εργασιών και εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων.

Το 1ο Φοιτητικό Συνέδριο του Τμήματός μας:

  • Ανέδειξε τη σημασία της καινοτομίας και της βιωσιμότητας, αλλά και του συνδυασμού επιστημονικής γνώσης και ήπιων δεξιοτήτων (soft skills) για τη δημιουργία ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων στη βιομηχανία του μέλλοντος.
  • Αποκάλυψε ορισμένες από τις τεράστιες δυνατότητες και προοπτικές ανέλιξης, δημιουργικότητας και επιτυχίας που έχουν οι φοιτητές και απόφοιτοί μας, καθώς και την αξία των σπουδών στη Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία.
  • Τέλος, ανέδειξε την αγάπη που έχουν οι φοιτητές μας για αυτό το Τμήμα, μέσα από την ενέργεια, την προσήλωση στην λεπτομέρεια και τον ενθουσιασμό που κατέθεσαν για την διοργάνωσή του, αξιοποιώντας και γνώσεις που απέκτησαν/αποκτούν στη διάρκεια των σπουδών τους.

Η αισιοδοξία από το 1ο Συνέδριο είναι ο καλύτερος καταλύτης για το 2ο. Το περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία.

Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές του συνεδρίου και συγχαίρουμε την ομάδα εθελοντών της ESTIEM LG Piraeus και όλη την οργανωτική ομάδα.

Σας περιμένουμε όλους στο επόμενο ΒΔΤ Student Conference!

Ξεκινήστε να γράφετε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε